Gaming og E-sport

Vi er i gang med å etablere en Gaming/E-sports klubb på Skaperhuset Sør som et nyt og spennende tilbud som kommer i tillegg til det eksisterende tilbudet,

Vi begynner forsiktig på mandager og vil utvide tilbudet fortløpende med mer utstyr og aktiviteter etter behov.

Man kan ta med eget utstyr eller bruke en av våre E-sports rigger.

Vi har foreløpig satte opp 6 stasjoner som kan brukes og planlegger å utvide fortløpende.

Samt at vi har 15 maskiner til Minecraft/ Roblox liknende spill

Vi har også fått tak Meta Quest 3 VR sett. (12 års aldersgrense)

Regler for Gaming og E-sport

RETNINGSLINJER:

Velkommen som nytt medlem hos oss i Skaperhuset Sør Gaming/E-sport

Vi har satte sammen en rekke regler og retningslinjer for å sikre er godt og trygt miljø for alle.

E-sport/ spill/ Gaming er først og fremst en sosial aktivitet, for å sikre et godt miljø det er null toleranse for enhver type rus og doping.

Røyking og inntak rusmidler av noen som helst form er ikke tillatt på eiendommen, mistanke kan medføre bortvisning fra fasilitetene og eller utestengning fra de organiserte aktivitetene.

Skaperhuset Sør jobber for et inkluderende miljø der alle skal kunne delta, dette medfører at det er nulltoleranse for mobbing nedsettende adferd mot andre dette gjelder også digital kommunikasjon.

«Raging» og truende adferd er ikke akseptert, trenger man en «pause» trekker man seg unna, og tar en pust i bakken, (vi forstår sterkt engasjement) utstyr som blir skadet og ødelagt som følge av årsaker som ikke er uhell må erstattes.

Alle medlemmene under 20 år vil få medlemskort med navn og farge der de som ikke er myndige vil få farge etter aldersgrense satt av foresatte Grønn er Pegi 12< Oransje er Pegi 16< og Pegi Rødt er 18+ ingen grense. Disse medlemskortene skal medbringes slik at veiledere kan effektivt hjelpe med å finne passende innhold.

Medlemmene skal innrette seg etter instrukser fra veiledere, da disse er der for å hjelpe og sikre at alle aktiviteter foregår på best mulig måte for alle.

Medlemmene skal ikke spille eller bruke datamaskiner til upassende innhold. spill som ikke er tilpasset egen aldergruppe/ foresattes begrensninger, unnlatelse å følge veilederes instrukser kan medføre advarsel eller bortvisning resten av dagen, gjentatte advarsler/bortvisninger eller alvorlige brudd kan medføre utestengelse, dette avgjøres i samarbeid med styret og mindreåriges foresatte vil bli informert.

Ingen drikke og mat skal nytes ved datamaskinene, dette gjøres på kjøkken et der det er stort bord og stoler, dette er for å unngå uhell og skader på utstyr.

Mange liker å bruke eget utstyr og man kan ha med eget utstyr datamaskin / tastatur/mus/ headet som man kan koble på vårt utstyr, Skaperhuset Sør tar ingen ansvar for medbragt utstyr i tilfelle skader / tyveri o.l.

Fasilitetene inne og ute Skaperhuset sør er video overvåket dette er for alles trygghet.

VIKTIG!!

Medlemmer som bruker egen innlogging brukernavn og passord er selv ansvarlig for å logge ut slik at ikke andre for tilgang til personlige kontoer, Skaperhuset Sør tar ingen ansvar for eventuell misbruk av kontoer som ikke er ut logget/ uten tilsyn/ dette inkluderer også hacking fra 3 part.

Medlemskap Betales på Vipps #577180 Skaperhuset Sør eller konto: 3060.37.09884 Merk med navn og formål

Gaming kr 300 pr år

E-sport Kr 500 Pr år

Ordinære medlemmer betaler ikke årsavgiften for å bli medlem (da dette er inkludert i månedsprisen)

For E-sport kan det tilkomme (treningsavgift og konkurranse avgifter)

Ethvert medlem er selv ansvarlig for innhold som medlemmet tar seg tilgang til (internett har mange mørke «hjørner») Skaperhuset Sørs veiledere vil umiddelbart reagere på «upassende» innhold som blir oppdaget, men det vil være umulig for de å sikre 100%, slik at medlemmene må informeres av foresatte om at vi har nulltoleranse, og brudd på dette kan /vil medføre bortvisning/advarsel.

Vi anbefaler alle foresatte å ta en skikkelig prat med mindreårige om internett/chat og sosiale media, der man kan bli utsatt for uheldige situasjoner.